Franceza de nota 10 prin metoda fiselor de studiu. Eficienta 97%!

Dragul meu parinte de copil care invata franceza, 
 
Sa stii ca vorbitorii de franceza sunt cautati, doriti si foarte bine remunerati in marile corporatii de aici si din intreaga lume. Sau poate… ti-ai dori doar ca el sa invete bine, sa reuseasca sa ia note mari la ora de franceza… 
 
Ma gandesc insa ca poate iti doresti ca el:
 sa devina unul dintre cei peste 200 de milioane de vorbitori de franceza ai planetei
 sa poata citi dezinvolt Paris Match, asteptand un avion in aeroportul din Orly din Paris
 sa savureze marii autori ai culturii franceze in original 
 sa se simta ca acasa in plin Paris, orasul luminilor
 sa isi poata valorifica aceste cunostinte in cadrul viitoarei lui profesii.
 
Nu ar fi frumos? Sigur ca da! Atunci sa ne apucam de treaba! Acum se pun bazele! Avem pentru tine solutia: 
 
Sa vorbim limba franceza - Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII - instrumentul practic inedit, care ii ajuta pe elevii de gimnaziu sa isi fixeze corect cunostintele de limba franceza.

97% dintre copiii de gimnaziu care folosesc fisele pentru fixarea notiunilor de limba franceza ajung sa-l citeasca pe Jules Verne in original! Iti doresti acelasi lucru pentru copilul tau?
 
Comanda acum exemplarul pentru copilul tau! Ofera-i prilejul unei experiente inedite: limba franceza de nota 10! 


Metoda verificata: 97% eficienta in asimilarea cunostintelor de limba franceza predate cu ajutorul fiselor
 
Te intrebi poate daca o sa reusim noi, ceea ce nu reuseste profesorul la scoala. 
O sa te miri, dar s-ar putea sa reusim! Fiindca metoda creata special de un profesor de limba franceza, foloseste ca suport FISELE de lucru pentru:
 fixarea notiunilor de gramatica
 dezvoltarea vocabularului
 pronuntie corecta si muzicala
 rezolvarea exercitiilor
 testarea cunostintelor acumulate.
 
Autoarea, dna Livia ARMANU, profesoara de limba franceza ne propune o metoda eficienta, de 1 la 1, in care copilul este pus in fata cunostintelor pe care trebuie sa le asimileze si, la final, este testat. Spre deosebire de ora de franceza de la scoala, unde profesorul supravegheaza performantele a 25 - 30 de elevi, aici, copilul este fata in fata cu “profesorul” sau fisa! 
 
“Mi-am adus aminte de copilarie si de propriile mele nelamuriri privind invatarea unei limbi straine!” marturiseste autoarea in Argumentul lucrarii.
 
Alcatuita cu intentia de a depasi obstacolele pe care copiii le intampina la invatarea unei limbi straine (Atentie! Invatarea unei limbi straine se deosebeste de invatarea unei alte materii - istorie, geografie sau chimie!), lucrarea ofera solutii concrete pentru:
 • pronuntia corecta a grupurilor de literele
 • dezvoltarea vocabularului
 • scrierea si pronuntia cuvintelor
 • intelegerea notiunilor gramaticale
 • aplicarea acestora intr-un context dat.

Descoperiti AICI cuprinsul complet al lucrarii “Sa vorbim limba franceza - Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII”.


Parintii sunt foarte incantati:

“O lucrare care merita toata atentia! Se vede ca dna profesoara a gasit calea pentru invatarea usoara a unei limbi straine totusi dificile! Fetita mea lucreaza cu multa placere fisele pentru clasa a V-a. Face toti banii!”- Laura Adamescu, Giurgiu
 
“Mi-a placut de prima data! Asa ca, alaturi de baietelul meu, am inceput si eu, om in toata firea sa invat franceza. Sa stiti ca merge struna! Felicitari pentru format. Imi place ideea biblioraftului, astfel incat fiul meu lucreaza anumite fise, iar eu altele! Super! Foarte utila!” - Claudiu Marinescu, Bucuresti
 Solutii clare pentru situatii concrete! Simplu ca “Bonjour”!
 
Lucrarea, structurata conform programei in vigoare pentru clasele V–VIII, constituie acum suportul ideal pentru absorbtia si fixarea notiunilor predate la orele de curs. 
 
Copiii vor invata cu usurinta:
 • denumiri de animale, fenomene, numere si anotimpuri
 • reguli de comunicare (salut, multumire, felicitare, prezentare etc.)
 • membrii familiei, partile corpului sau repere spatio-temporale
 • definirea unor activitati, cum sa realizeze o descriere etc.

Notiunile sunt grupate pe fise cu grad progresiv de dificultate, conform notiunilor studiate la clasa (de la alfabet si pronuntie in clasa a V-a, la acte, ocupatii, mobilier sau societate – in clasa a VIII-a). 
 
Asimilarea notiunilor sau a modului de rezolvare a unei situatii concrete este asigurata prin:
 intelegerea explicatiilor oferite de autor
 rezolvarea exercitiilor 
 efectuarea testelor de control
 confruntarea rezultatelor cu cheile de rezolvare oferite. 
 
Astfel, copilul va sti in orice situatie:
 • cum sa se exprime 
 • cum sa raspunda
 • cum sa rezolve problema data (de exemplu, sa se prezinte sau sa explice unde se afla o anumita strada).
 
Comanda acum biblioraftul tau cu fise pentru invatarea limbii franceze! Acum totul este simplu si distractiv! Copilul lucreaza de placere si este bucuros atunci cand observa cat de usor se descurca la testele de la finalul fiselor. Pentru ca invatarea pe fise reprezinta acum cea mai eficienta medoda de asimilare a cunostintelor!


In concluzie sau… Pour la bonne bouche (cum spune frantuzul!)
 
Drag parinte de copil care invata franceza, 
 
 Daca te simti… “pierdut in spatiu” la acest capitol si nu-l poti ajuta personal pe copilul tau...
Daca franceza nu a fost punctul tau forte in scoala generala...
Daca vrei sa-ti ajuti copilul fara a scoate din buzunar sume exorbitante pentru meditatii… (o singura sedinta de doar 2 ore te costa in jur de 120 lei!) 
 
Ofera acum copilului tau sansa de a invata franceza rapid, usor, distractiv si pe bani putini, cu ajutorul lucrarii:
 
Sa vorbim limba franceza - Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII
 
Asa cum orice copil invata de la A la Z toate cuvintele limbii materne si sa se descurce in orice situatie pe care viata i-o scoate in cale, culegerea de exercitii ii ofera pas cu pas toate notiunile de care are nevoie. In mod atractiv si eficient! Allez! 


Alti parinti multumiti de lucrare:
 
“Stiti care a fost prima nota luata de copilul meu (cls. a VI-a) dupa ce a inceput rezolvarea fiselor? 10 cu felicitari din partea profesoarei lui! Dar stiti care a fost marea mea uimire? Fetita  mea (clasa a III-a) a considerat ca si ea poate invata franceza dupa fisele fratelui ei. Si s-a apucat sa rezolve fisele de cls. a V-a! A trebui sa le scot dubluri ca ea sa rezolve exercitiile! E atat de incanta si toata ziua fredoneaza Cantecelul Alfabetului!  Ma bucur tare, caci nu aveam banii necesari pentru meditatii. Asa… stau linistita! Va multumesc!” - Teodora Avram, Bucuresti
 
“Am cumparat lucrarea pentru baietelul unei prietene. Atat de laudata a fost, incat am mai cumparat  pentru alta prietena. Fetita mea e doar clasa a IV-a dar, deja vad ca o preocupa. Se pare ca metoda este una foarte atractiva. Cel putin pentru copii. Eu o pusesem “bine” in biblioteca, dar ea a inceput deja sa rezolve fise. Stie sa salute, sa numere, sa faca scurte propozitii etc. Cred ca o luam inaintea scolii! Felicitari!” - Tania Iuga, Constanta
 Pret special de lansare – 168 lei (TVA inclusa) redus de la 199.50 lei TVA inclusa)! Echivalentul a doar 2 sedinte de meditatii la limba franceza!
 
Titlu: “Sa vorbim limba franceza - Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII”
Format: biblioraft cu sistem mecanic
Continut: fise practice care fixeaza super-eficient elementele de baza ale limbii franceze (vocabular, gramatica, pronuntie) 
Pret: 168 lei (TVA inclusa)
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos 
Livrare: prin curier (achitati in momentul livrarii, prin OP sau card)
 
Comanda chiar acum! 
Nu trebuie decat sa completezi formularul de mai jos cu datele tale!
Persoanele care au comandat 
"Sa vorbim limba franceza - Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII"

au fost interesate si de:
 
 

Culegere fise lucru pentru invatarea limbii engleze clasele V-VIII“Culegere de limba engleza - clasele V-VIII” este cea mai eficienta si mai rapida modalitate de a invata limba engleza.
 
Metoda aceasta presupune ca exercitiile as fie prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft impunator, cu un scris usor lizibil si foarte “cool”, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor de vocabular si gramatica.
 
Este vorba despre cca. 130 de fise care sintetizeaza esentialul limbii engleze, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.
 
Oferiti-i marele avantaj de a stapani la perfectie limba engleza!

Pret: 168 lei (TVA inclusa)

 
Culegere fise lucru pentru invatarea limbii germane clasele V-VIII
 
Va prezentam cea mai eficienta si mai rapida modalitate de a invata limba germana!

 
Este vorba despre cca. 200 de fise care sintetizeaza esentialul limbii germane, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. 
Reguli + exemple, iata formula ideala pentru intelegerea si memorarea eficienta a limbii germane!
Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente, care va permit sa va bucurati in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs.:
 • fixare profunda a informatiilor 
 • vocabular bogat 
 • exprimare corecta si eleganta, exact ca a unui vorbitor nativ de germana!
Copilul dvs. va vorbi pur si simplu o germana corecta si curata si va evita ezitarile, balbaielile si blocajele extrem de deranjante pentru interlocutor. Iar impresia pe care o va face va fi absolut deosebita.

Pret: 168 lei (TVA inclusa)
Alegerea iti apartine!

Coordonator Divizia Educational
Rentrop & Straton
 
 
PS. Cu doar 168 lei (TVA inclusa) si transportul gratuit, copilul tau are la dispozitie un ajutor excelent pentru invatarea limbii franceze, conform programei de studiu pentru cei 4 ani de gimnaziu (clasele V-VIII)!
 

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 150 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna ianuarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 150 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.